Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom

Anmeldelse

bedre hverdag 2Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom af Kristi Sakai.

Bogen er en meget overskuelig samling af gode råd til familier med et eller flere børn med Aspergers syndrom. Og selvom Aksels diagnose er infantil autisme, så var bogen også relevant for mig og min familie.

Bogens emner spænder bredt over det at være forældre til et handicappet barn og forståelse af det, Aspergerfamiliens nødhjælpskasse, som er en samling af ideer til at klare forskellige situationer, udvikling af netværk, samarbejde med skole samt ideer til at skabe fristeder derhjemme for barnet. Der er rigtig mange gode betragtninger og ideer, der er helt konkrete og lige til at prøve af.

Bogen er oplagt, hvis man er forældre til et nydiagnosticeret barn, fordi den beskriver de vigtigste ting, man har behov for at vide, og jeg kan godt lide, at den medtager hele familiens behov og ikke kun barnet med autisme.

Afsnittene er korte og overskuelige, og det er nemt at slå op, hvis der er specifikke emner, man gerne vil læse om, og man behøver ikke at læse den fra ende til anden for at få rigtig meget ud af den.

Personligt vidste jeg mange af de ting, der står i bogen, fordi jeg efterhånden har læst rigtig meget og har brugt de sidste fire år på at sætte mig ind i min søns handicap, men det var rart at blive bekræftet i, at mange af de ting vi gør i vores familie virker, og det er altid rart at have bøger på hylden at slå op i, når vi kommer i en ny udfordrende situation.

Jeg vil anbefale bogen til alle med nydiagnosticerede børn med en diagnose indenfor autismespektret og deres pårørende, der også vil kunne få rigtig meget ud af bogen.

Køb den her, eller vind den her på bloggen eller på facebooksiden i morgen.

2 thoughts on “Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom

  1. Pingback: VIND “Bedre hverdag for familier med Aspergers syndrom” | flikflakfamilie

Skriv et svar