Blog-anbefalinger

Blog-verdenen er skøn. Fuld af inspiration og der dukker hele tiden nye interesante blogs op. Her er tre forslag til hvor du skal kigge hen i dag:

  • Hvis du ikke allerede har været der i dag, så smut over på Autismetanken og læs om en fantastiskdreng med autisme, der formår at kommunikere sig igennem en større nedsmeltning og en fantastisk mor, der håndterer det på bedste vis. Det fik en tåre frem hos mig, fordi jeg kender magtesløsheden over ikke at kunne nå ind til mit barn, og fordi Alfreds ord også sætter ord på, hvordan Aksel har det i sådanne situationer.
  • Hvis du også tumler med at få karriere og familieliv til at gå op i en højere enhed sammen med følelserne omkring en nylig autismediagnose med alt hvad det indebærer, så kig over på Mammalade, som jeg lige har opdaget. Her fortæller en mor om sin hverdag med karriere og nydiagnosticeret barn med autisme. Der er mange genkendelige situationer og følelser for mig ihvertfald.
  • Hvis du vil læse om en mand, der formår at få noget ud af livet, så tag et kig på Autismeironman, hvor Ole fortæller om, hvordan han lever sit liv med aspergers syndrom fyldt med motion og mål for tilværelsen. Inspirerende for en mor som jeg.

God læselyst :-)

Skriv et svar