Breaking news

20130302_181520Drengene har leget sammen for første gang nogensinde. De legede fangeleg, hvor Eskild løb efter Aksel. Det har de gjort før i mindre grad, men de andre gange har det kun været Eskild, som har opfattet det som en fælles leg. Denne gang var Aksel helt med på den og kiggede direkte på Eskild, når han løb fra ham, sagde flere gange: “Aksel og Eskild driller” (leger) og “Eskild løber”. De grinede uafbrudt begge to. Jeg sad helt stille i de 10 minutter det stod på og nød det.

8 thoughts on “Breaking news

  1. Janni Post author

   Ja det var fantastisk og har endda åbnet op for mere interesse for Eskild fra Aksels side, så det er skønt :-)

 1. Tove Knudsen Jensen

  Det er bare så skønt at opleve søskende sammen. Lige nu sidder mine to drenge sammen foran computeren. Den ene “tegner og fortæller” og den anden suger til sig, fordi storebror vil hygge :-)

  1. Janni Post author

   Det er nemlig lige præcis sådan det er herhjemme. Når Aksel viser Eskild lidt interesse suger Eskild til sig. Han er nemlig meget imponeret over sin storebror og efterligner alt hvad han gør :-)

  1. Janni Post author

   Hej Jesper. Jeg ser frem til den dag mine drenge kan stå op selv og lege sammen. Men lade en dåse småkager stå – det tror jeg ALDRIG kommer til at ske :-)

   1. jlottosen

    I aftes havde jeg glemt at sætte kassen med chokofanter (mit filmslik) væk. Da jeg stod op indrømmede drengene straks de havde delt 8 – og fået ondt i maven.
    #SåKanViLæreDet – og der var ingen der fik skæld ud :-)

Skriv et svar