Chokoladen er på vej til…

Så er det vist ved at være tid til en opfølgning af mit indlæg nr. 100. Tusind tak for jeres tanker om taknemmelighed. Det smarte ved sådan noget er, at jeg blev opmærksom på, at jeg jo også er taknemmelig for de ting, I nævner. Så der er endnu mere at være taknemmelig over. Og alligevel er der dage, som Sanne nævner, hvor det er svært at se det positive, og det skal der også være plads til.

Taknemmelig over en hyggelig tur på McD

Taknemmelig over en hyggelig tur på McD

Det var meningen, at Aksel skulle have trukket en chokolade-vinder i går, men vi nåede det ikke, på trods af at vi holdt en fælles fridag. Vi havde travlt med at købe forårssko til Aksel, være på McDonalds og se Peter Plys film. (Vi købte ellers en ny film med Peter Plys i går, men Aksel insisterede på at vi så den gamle – 2 gange!)

Nu er det for sent at få Aksel til at trække en vinder i denne omgang, for han var nemlig så heldig at blive hentet af Mormor og Morfar i går aftes, og han kommer først hjem på søndag. Og nu vil jeg altså af med chokoladen, inden jeg selv kommer til at spise den ;-)

Jeg har brugt den gammeldags metode med navne på papir til at trække en vinder. Og den heldige er: Tove. Så chokoladen er på vej til dig Tove, så snart du sender mig en mail med din adresse :-)20130412_134857

Og I andre er velkomne til at kigge forbi her hos mig til snak, kaffe og chokolade, hvis I kommer i nærheden af Aalborg (nogen af jer er jo allerede i nærheden :-)).

Skriv et svar