Julefrokost med Aksel

I går var vi til det eneste større familie-julearrangement, som Aksel skulle deltage i i år. Det var hjemme hos hans farmor. Og se lige hvad der bl.a. stod i en mail, jeg fik fra Farmor i sidste uge. Helt uopfordret (altså lige med undtagelse af den der e-bog I ved nok):

M.h.t. julefrokosten.  Vi regner med, at have maden klar til kl. 11.30.
  • Vi begynder med at spise
  • Dernæst tænder vi juletræ og synger nogle sange. Jeg vil gerne, hvis du vil skrive, hvilke julesange, Aksel gerne vil synge
  • Jeg har lejet minihallen fra kl. 15-16. Den store hal er optaget til håndbold. Husk indesko
  • Efter kl.16 går vi hjem og drikker kaffe/juice, saft og spiser kage og slik

Vi har snakket om, at kontoret kunne være Aksels frirum, hvis han skulle få brug for det. De andre børn kan lege i værelset og gangen. Aksel legede meget på kontoret sidst, han var her.

Efter julefrokosten afleverede vi Aksel hos hans mormor og morfar, og vi har så et par dage med kun ét barn. Faktisk havde Mormor og Morfar også tilbudt at hente Aksel til julefrokosten før tid, hvis det var blevet for meget for ham at være med. Det blev det heldigvis ikke. God forberedelse, det at det var hjemme hos Farmor, hvor Aksel er kendt og tryg samt leg i hallen i en time midtvejs gjorde, at det blev en rigtig god dag både for Aksel og os.

Behøver jeg at skrive, at vi er meget taknemmelige for den støtte, vi får fra Aksels bedsteforældre?

One thought on “Julefrokost med Aksel

  1. farmor

    Vi er rigtig glade for, at I alle havde en god dag. Det er ikke til at vide, om det lykkes, selvom vi har gjort os nogle tanker. Vi havde også en rigtig god dag.

Skriv et svar