Bagom Flikflakfamilie

Når man har et handicappet barn, slår hverdagen en gang imellem et ordentligt flikflak. Kendetegnene for et flikflak er, at hele verden bliver vendt på hovedet, hvorefter man igen lander på benene. En flikflakfamilie har nemlig, trods hårde perioder, hvor det er svært at efterleve, en grundlæggende holdning om, at få noget godt og positivt ud af livet og netop lande på benene igen.

Et handicappet barn er en udfordring for famlilielivet på godt og ondt med mange flikflak til følge.

Dette blogmagasin er til flikflakfamilierne. Her vil være indlæg omkring hverdagen i forskellige flikflakfamilier samt interviews, anmeldelser og artikler omkring alle de emner, som berører flikflakfamiliernes hverdag. Forhåbentlig vil du finde inspiration og nye input til, hvordan man lever et godt familieliv med et handicappet barn.

Er din familie en flikflakfamilie? Så håber jeg, at du har lyst til at læse med og måske bidrage til indholdet på siden ved at kommentere på indlæggene.

6 thoughts on “Bagom Flikflakfamilie

 1. Nora Hundahl

  Som farmor til Aksel, har jeg lyst til at skrive lidt. Aksel er en fantastisk dejlig dreng. Mange gange kan det være svært som farmor at gøre det rigtige både overfor Aksel og hans familie. Jeg skal tænke meget anderledes, og alligevel er det ikke altid, det går godt. Det er meget vigtigt, at vi er meget ærlige overfor hinanden og fortæller, hvad der er godt og mindre godt. Aksels forældre er heldigvis meget gode til at melde ud. Jeg er meget glad og stolt over at have Aksel og hans lillebror Eskild som børnebørn, og jeg synes, at deres forældre tackler deres opgave fantastisk.

 2. Tove Knudsen Jensen

  Hej, jeg glæder mig rigtigt meget til at følge dig her på bloggen og til at høre om dine erfaringer. Jeg har selv en søn på 8 år med Infantil Autisme, som blev diagnosticeret sidste år.

 3. Selina Munc-Petersen

  Hvor blev jeg glad da jeg læste, at du have valgt at lave en blok med netop dette emne :)
  Da jeg syntes at der mangler sådan nogle blokke som omhandler de skjule handicp så som infantil austisme, ADHD osv. Vi er mange familier derude der kæmper i hverdagen, men hvor det ikke ses, hvad det er vi kæmper med netop fordi vores børn ser helt normale ud. Jeg har selv tit overvejet at starte en blok men har aldrig fået ført det ud i livet, som mor til en dreng på 9½ år med svær ADHD kan jeg relatere til mange af de ting du skriver og mange af de problematiker der er ved at have et barn med et handicap :) og normale søskende..
  Jeg kommer helt klart til at følge med på din blok :) Og du skal være mere en velkommen til at skrive til mig.. Da jeg da gerne vil bidrage med inglæg eller to hvis det skulle have interesse.

 4. Hanne Nielsen

  Hej. Jeg har via Autismetanken fundet denne side, og glæder mig til at følge med begge steder for jeg har som andre også har skrevet, et stort behov for at høre de gode historier og samtidig i et forum hvor det er tilladt at fortælle om udfordringerne og de tunge dage. Jeg har en søn på 10 med adhd og GUA(gennemgribende udviklingsforstyrrelser)

 5. Heidi Kodal

  Hej :)

  Tak for din kommentar på min blog. Så fandt jeg også dig :)

  Som du også skriver har vores børn ikke samme handicap, men alligevel en del fælles træk. Jeg ved at jeg kan bruge mange af de samme værktøjer på min datter, som bruges til børn med autisme. Så jeg har tilføjet dig min blogliste og vil kigge ind fra tid til anden :)

  vh, Heidi

 6. John Frandsen

  Hej
  Det er en fantastisk Blog du har og sikke et overskud. Det er meget beundringsværdigt. Jeg læser ugentligt om alt det du skriver og jeg bliver meget inspireret af dig. God weekend John

Skriv et svar