Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
En god start | Flikflakfamilie

En god start

2013 Projekt: Mere overskud i hverdagen

Indtil videre går det faktisk helt godt med overskuddet. Bare det at vi før jul blev færdige med at renovere vores hus har gjort en forskel. Det betyder nemlig at:

  1. Aksel har fundet meget mere ro i, at vi har så meget mere plads, og han kan finde ro, når han har brug for det.
  2. Der er ikke en helt masse ting, der skal gøres i forhold til huset i fritiden.
  3. Eskild sover nu på eget værelse, og har faktisk for første gang i sit liv sovet igennem -endda flere nætter. (Efter 15 måneder med afbrudt søvn havde jeg glemt, hvor vigtigt sammenhængende nattesøvn er for overskuddet.)

Derudover har jeg også sat gang i nogle konkrete tiltag for at få mere overskud. I første omgang handler det om tid. De mange praktiske gøremål herhjemme tager tid, som jeg hellere vil bruge på noget andet. Det skriver jeg om i næste indlæg, og så vil jeg løbende hen over året tage forskellige emner op, der relaterer sig til mit 2013 projekt om at skabe mere overskud i hverdagen.

Skriv et svar