Et begivenhedsrigt efterår

Det er et begivenhedsrigt efterår, vi er i gang med.

Aksel ved skrivebordAksel er (som man vil vide, hvis man følger med på facebooksiden) startet i skole. Det har været som en drøm. Han ELSKER det. Han tager glad afsted hver dag, og selvom han er træt, når han kommer hjem, så er han stadig glad og har overskud. Skolen har været rigtig god til at formidle til os gennem skoleintra, sms og billeder. Mange dage har Aksel billeder med hjem af det han har lavet, og de billeder er han så glad for, at han ligefrem tager dem med i seng om aftenen. Indtil videre tror jeg, at han opfatter skolen som en form for ferie, hvor han oplever en masse nye og spændende ting. Jeg er lidt spændt på, hvad der sker, når den første eufori har lagt sig, og de begynder at stille flere krav til ham. Men ihvertfald har han fået en fantastisk start og virker til at være helt klar til de nye udfordringer.

1. oktober starter Eskild i børnehave. Det bliver en omvæltning for ham at rykke fra fire børns dagpleje til en børnehave med 60 børn. Men han er klar og glæder sig – mest til at skulle have madpakke med!

Og når Eskild så forhåbentlig er kørt godt ind i børnehaven, og Aksel er faldet helt til i skolen, er det Gravid1tid til den største begivenhed. Vi er meget spændte på at møde en lille ny verdensborger og gå fra fire til fem i vores familie. Det bliver fantastisk, hårdt, vidunderligt, krævende og alt muligt andet, men vi glæder os vanvittig meget til at få lov til at opleve endnu en lille personlighed folde sig ud.

Og så behøver vi vist ikke flere store omvæltninger på denne her side af jul :-)

Skriv et svar