Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Et tip til gratis bøger | Flikflakfamilie

Et tip til gratis bøger

For et stykke tid siden blev jeg gjort opmærksom på, at socialstyrelsen forærer deres publicerede bøger væk. Man skal kun betale portoen, som så vidt jeg husker er på 32 kr. Selv har jeg bestilt og fået tilsendt 8 bøger, både fagbøger og børnebøger om autisme. Lidt af et scoop.

Har hørt et rygte om, at grunden er, at socialstyrelsen nedlægger sin forlagsvirksomhed, men jeg har ikke kunnet finde ud af, om det passer. Og når nu bøgerne er der, så kan man jo lige så godt få dem og blive klogere – helt gratis. Tjek det ud her.

Jeg har kun fået læst en enkelt af de bøger jeg bestilte, nemlig “Jeg vil have en ven med røde sko”, som er en børnebog, der handler om Martin med autisme og hans søster Anna. Vi følger Annas syv års fødselsdag med de forviklinger og misforståelser, der opstår pga. Martins autisme, og vi hører om oplevelsen fra begge børns perspektiv. Det er en rigtig fin lille bog, som jeg tror vil være god at læse for Eskild – og andre børn der kender Aksel og Eskild – om nogle år.

(Billede lånt her)

Skriv et svar