Forårsplanlægning

Det er ved at være en måned siden jeg sidst har skrevet her på bloggen. Overskuddet og lysten har ikke rigtig været der. Og der har ikke været oplevelser eller episoder, der har presset på for at komme ud via tastaturet.

Det er forår nu, og det har været længe ventet. Vi planlægger gode oplevelser både her i foråret og til sommeren. Vi overvejer hele tiden, hvordan vi kan skræddersy oplevelserne, så vi alle sammen får noget ud af det.

Noget af det vi har planlagt er:

 • Sommerhus, sommerhus, sommerhus. Vi elsker det alle fire og det er den perfekte ferieform med et barn som Aksel. Der er ro, og faste og genkendelige rammer med mulighed for besøg og oplevelser ude af huset i mindre grad.
 • En tur i legoland med overnatning. Vi har faktisk ikke været der med børnene før, og vi forestiller os, at det bliver lidt af en mundfuld indtryk for Aksel. Derfor har vi lejet et hotelværelse i parken, så vi har mulighed for at trække os lidt tilbage fra indtrykkene, og samtidig giver det os også to dage til at nå igennem alt det, vi gerne vil i legoland.
 • En weekend med besøg af gode venner hjemme hos os. For Aksel er det utrolig hårdt at skulle være i et fremmed hjem en hel weekend, men når vi er herhjemme, er han på hjemmebane og ved hvor han kan finde ro og fred til at lade op til samværet.

Hvor er det bare dejligt, at det er forår, og vi har så mange skønne planer.

5 thoughts on “Forårsplanlægning

 1. Gitte K

  Velkommen tilbage :)
  God idé med to dage i Legoland. Første dag vi var der, var helvedesdagen. Jeg svor, at jeg aldrig ville komme tilbage. Min mand sagde ‘lad os nu prøve’ Nicholas skreg sig gennem Legoland på dag 1. Men dag 2 var fantastisk! Helt helt fantastisk! Det var et år før vi fik hans diagnose, så vi var clueless

  1. Janni Post author

   Det er præcis det jeg håber på kommer til at ske med Legoland. Altså jeg håber selvfølgelig at begge dage bliver gode med den rette forberedelse ;-)

 2. gabygarzalinde

  Hello,
  Last time we visited legoland I travelled ALONE with my 6-year old twins – one with Aspergers, one without. They are both very sensitive to sounds, and I actually don’t even dare going to the supermarket with them unless its a life or death situation ;-). But they REALLY wanted to go, and my husband was not home for some time last fall, so we took the train in the last weekend of September and we practically had Legoland (and the hotel) for ourselves. I have gone twice in “peak season”, and after experiencing the September tour, I can really see the difference. It was fantastic, and I felt like getting my “brownie badge” for travelling alone for the first time – we were all so proud. Just a tip – maybe for next time around :-)

  1. Janni Post author

   Vi har faktisk også planlagt legolandsturen udenfor skoleferien, netop for at undgå at der er alt for mange. Godt gået af dig, at du tog turen alene med to børn, det tror jeg ikke jeg havde turdet, men fedt at det gik så godt :-)

 3. Signe

  Vores oplevelse af Legoland er, at de er super gode til at vise hensyn til vores sensitive børn. Vores første gang i Legoland var så god at vi købte årskort, på trods af at vi bor i Vanløse ved København. Vi har også overnattet flere gange og børnene ææælsker Legoland hotellet.
  Rigtig god tur
  <3 Signe

Skriv et svar