Gang i baglokalet

Jeg har rodet lidt i baglokalet på Flikflakfamilie i dag. Jeg har ikke meget forstand på html-koder og den slags, men jeg har forsøgt at gøre bloggen mere søgemaskinevenlig. Det er bl.a. derfor, at man ikke længere kan læse alle indlæggene direkte på forsiden.

Jeg har forsøgt at indsætte en formular, så man kan tilmelde sig at få en mail, når der er nyt på bloggen. Det kan jeg dog desværre ikke rigtig få til at fungere endnu, medmindre man kommenterer på et indlæg, så får man mulighed for at tilmelde sig. Så I må i gang med at kommentere på mine indlæg :-)

Når man går ind på indlæggene kan man desuden også like på Facebook, Twitter og Google+ og dermed dele indlægget. Det vil jeg blive glad for, hvis I vil gøre, når I læser noget, I tænker vil være relevant for andre.

Jeg nærmer mig i øvrigt indlæg nr. 100 her på Flikflakfamilie og jeg går og tænker over, hvordan det kan markeres. Nogle gode ideer?

4 thoughts on “Gang i baglokalet

 1. Tove Knudsen Jensen

  Hej Janni,
  da du snart rammer en milepæl med dit blogindlæg nr. 100, synes jeg det kan være interessant at høre om hvad den største milepæl har været for jer som famile, siden autismen blev hverdag hjemme hos jer?

  1. Janni Post author

   Jeg satser på snart at skifte billedet ud med et mere forårsagtigt et, hvis det da nogensinde bliver forår :-)

 2. farmor

  Din blog er blevet meget flottere med dit nye system. Det er dejligt, at der kommer besked, når der er nye indlæg. Hvor er du god! Jeg er heldig, du er mit barnebarns mor!

Skriv et svar