Hverdag igen

Vasketøjskurven er (næsten) tom, der er handlet ind til ugen, taskerne er pakket, bilen er tanket, og jeg har fundet arbejdsnøglerne frem. Jeg er klar. I morgen starter hverdagen igen, og Eskild og jeg skal køre hjemmefra lidt over 7.

Min midlertidige frihed er ovre, og jeg har lidt blandede følelser med det. På den ene side glæder jeg mig til at komme tilbage til mine kolleger og mine opgaver, og på den anden side frygter jeg, at travlheden igen kommer til at fylde alt for meget på bekostning af overskuddet til familielivet.

Jeg har nydt friheden og ladet op til hverdagen, men jeg har også forsøgt at tænke lidt fremad i forhold til at vores almindelige hverdag gerne skulle blive præget af lidt mere overskud, end det har været tilfældet hen over vinteren. (Det skal jeg nok fortælle mere om en anden dag.)

Jeg føler mig klar og glæder mig til i morgen. Eskild derimod har været småsyg hele weekenden. Han er umiddelbart ikke indstillet på en dag fra 7.15 – 15.45 i morgen. (Og hvor typisk er det lige? Ingen af børnene har været syge, mens jeg har været hjemme, men nu hvor jeg skal afsted igen – selvfølgelig!)

One thought on “Hverdag igen

  1. Signe Bang

    Jeg ønsker virkelig at du vil få mere overskud. Nu er solen og varmen jo kommet – det hjælper lidt synes jeg. Jeg glæder mig til at læse hvori forandringen af jeres hverdag består.
    KH Signe

Skriv et svar