Hverdag

Så er jeg tilbage i nutiden igen efter temaet omkring den første tid med handicappet. Der kan skrives meget mere om den tid, men det bliver ikke lige nu.

Jeg er på arbejde igen efter 13 måneders barsel og ferie. Så nu skal vi have fundet den rette struktur og organisering af hverdagen med to børn og to jobs. Det kræver vist lidt tilvænning. (Hvornår er det lige, man skal ordne vasketøj, rydde op og skrive kloge blogindlæg?)

Det var egentlig meningen, at dette indlæg skulle handle om det bedste, der er sket i dag. Men jeg kan ikke tænke på andet, end at det bedste i dag må blive, når jeg lægger mig i min seng for at sove, for jeg er godt nok træt, træt, træt.

Hvad er det bedste der er sket hos dig i dag?

4 thoughts on “Hverdag

 1. Signe Bang

  Åhh hvor jeg føler med dig…
  Det bedste der er sket i dag… ja i skrivende stund er klokken kun 8.14 – alle ungerne er afsted i skole og vuggestue – og jeg har FRI :-D (godt nok efter to monster lange arbejdsdage på 10 og 13 timer, man alligevel)

 2. Tove Knudsen Jensen

  Det bedste der er sket for mig idag er at alle børn kom glade ud af døren til tiden. Jeg nåede med den ældste til morgensang, hvor hendes klasse skulle fremvise et lille skuespil og så er det min fødselsdag :-)

 3. Janni Post author

  Det lyder som nogle skønne morgener. Tid for sig selv er en undervurderet luksus. Tillykke med fødselsdagen Tove :-)

 4. Pingback: Den her hverdag… | flikflakfamilie

Skriv et svar