Hverdagsbilleder 2

Vi har netop holdt en fantastisk uges ferie med to dage i Legoland (som jeg også har nævnt på Facebook) og resten af ugen i sommerhus. I morgen er det hverdag igen (i nogle uger, inden vi heldigvis har lidt mere ferie), så jeg fortsætter med hverdagsbillederne.

20130810_085002

Dagens billede kunne jeg desværre ikke få lov til at uploade til bloggen, så I må se det på Facebook eller Instagram. Billedet herover viser derfor i stedet et skema fra en weekenddag, som jeg tidligere har vist.

Men billedet på Facebook henviser til en episode for et par uger siden. Det var – som i aften – søndag aften, og jeg havde som altid sat Aksels taske, jakke og sko frem ved vores fordør klar til taxaens ankomst mandag morgen. (Normalt bruger vi vores baggang og har alting stående der.) Samtidig havde jeg opdateret ugeskemaet, så Aksel kunne se, at det var mandag, og at han skulle i børnehave næste dag.

Aksel er egentlig glad for at gå i børnehave og har normalt ikke noget imod at skulle afsted, men overgangen fra weekend til hverdag er ofte svær for ham. Denne søndag var ingen undtagelse. Og da han så, at jeg havde gjort klar, råbte han op med vrede lyde (ingen ord) og tog sine sko og sin jakke og satte dem ud i baggangen igen. Der var ingen, der var i tvivl om, hvad han mente om, at weekenden var slut. (Heldigvis vænnede han sig til tanken i løbet af weekenden, og der var ikke de store problemer med at komme afsted mandag morgen).

En af de ting, jeg som regel fortæller, når nogen spørger mig til Aksels handicap, er, at han ikke er så god til at kommunikere. Og det er er også helt korrekt – ihvertfald når vi taler om sproglig kommunikation, men vi er aldrig i tvivl, når der er noget, han ikke er tilfreds med :-)

Skriv et svar