Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hverdagstravlhed | Flikflakfamilie

Hverdagstravlhed

Tiden flyver. Autisme og handicapstrategier fylder på den ene side ikke så meget i hverdagen, fordi tiden og overskuddet går med syge børn, travlhed på arbejde kombineret med de sidste krampetrækninger på en større renovering af vores hus. På den anden side er det helt tydeligt at vores travlhed og de fysiske begrænsninger i huset påvirker Aksel, så hans overskud er i bund.

Aksel har et stort behov for at trække sig tilbage og være lidt for sig selv, når han kommer træt hjem fra børnehave om eftermiddagen. Tidligere har han ofte gået op på vores 1. sal, som vi kun brugte til at sove på, så der var ro til at dimse rundt for sig selv. Da det er hele vores første sal, som vi er i gang med at renovere, er det ikke længere en mulighed. Længe var han så en tur i haven hver eftermiddag, men nu er det mørkt, når han kommer hjem. Så der er ikke de store muligheder for at koble af alene.

Eskild er også træt, når han kommer hjem og har desuden besluttet, at den eneste han vil være hos er sin mor. Så snart han ikke er klinet op ad mig, klynker og græder han, og det stresser naturligvis også Aksel. Så engang imellem er stressniveauet herhjemme temmelig højt. Jeg må indrømme, at jeg engang imellem skuler lidt til uret og glæder mig til det er sengetid.

Men renoveringen er snart færdig. Der er under en måned til jul (og dermed ferie). Og der er ingen der er syge herhjemme lige nu (efter fem uger med mindst én influenza-syg i løbet af hver uge). Så vi holder vejret og drømmer om vores nyrenoverede hus og en jul med overskud.

En måde at få 5 minutters ro på er med to snacktallerkner og en tegnefilm

3 thoughts on “Hverdagstravlhed

  1. Henrik

    Vi kender kun situationen alt for godt, for vores Lasse virker et par store hørebøffer, lydbog og tegneserier rigtigt godt på trætte eftermiddage med stressede forældre og pylret lillesøster.

Skriv et svar