International autismedag 2013

Logo autismedagHvert år d. 2. april er det international autismedag. Det betyder at der rundt omkring i verden bliver sat fokus på autisme og skabe viden om autisme.

Jeg har selvfølgelig tænkt over, hvordan jeg kunne markere dagen her på Flikflakfamilie, men jeg havde svært ved at finde på det helt rigtige. Lige indtil her til morgen, hvor jeg på Facebook så et link til Louise Egelunds blog, hvor hun har skrevet et fantastisk godt indlæg om livsglæde og om at stå ved sin autisme. Louise Egelund er selv diagnosticeret asperger og utrolig god til at sætte ord på, hvordan det er for hende. Autisme findes jo i mange former og grader, og det er utrolig dejligt for os pårørende, at der er nogen, der er så gode til at beskrive, hvordan det kan føles at have autisme. Så i dag får Louise ordet her hos mig:

Da jeg blev sær

One thought on “International autismedag 2013

  1. farmor

    Både din far, Erik og jeg har hørt Louises foredrag: Jeg er asperger, hvem er du? Hun er fremragende til at beskrive, hvordan hun oplever sin egen verden.

Skriv et svar