Interview på Babybusiness

janniogaksel

For et stykke tid siden blev jeg spurgt, om jeg ville fortælle lidt om, hvordan det er at være mor til Aksel, til et site der hedder Babybusiness. Her på Flikflakfamilie er det jo ofte mig, der stiller spørgsmålene, og det var faktisk sjovt at få lov til at svare på nogle af de samme spørgsmål, som jeg selv har stillet andre familier. Læs her hvad der kom ud af interviewet.

4 thoughts on “Interview på Babybusiness

 1. Signe Bang

  Kære Janni
  Først tusinde tak for din kommentar på min blog … Du har helt ret og jeg er meget med på at prøve at finde mere overskud.
  Og så dette indlæg. Hvor er det et godt og positivt interview du har givet. Også her har du meget ret. Jeg kan rigtig godt lide dine tre gode råd til pårørende og tre gode råd til nye forældre. Jeg mangler lidt et sted at gøre af de negative tanker og følelser. Jeg er helt med på at de ikke skal dyrkes, men på den anden side skal de jo heller ikke undertrykkes. De fylder efter min erfaring mere i perioder end andre, det er ikke altid let men det er ok.
  Kh Signe

 2. Janni Post author

  Tak for dine tanker Signe. Jeg vil huske på, at det med, hvor vi skal gøre af de negative tanker, skal tages op her på Flikflakfamilie på et tidspunkt. For det er vigtigt, for de er der jo.

 3. Tabitha

  Tusind tak for dit indlæg – har lige læst det.
  Jeg er selv mor til en dejlig dreng med GUA og autisme. Du har SÅ meget ret i at det er det positive som skal fylde mest. Vi har været i den negative lejr alt for længe :D Vi tog en beslutning om at det bare ikke måtte fylde så meget med vores slåskampe med kommunen m.v. Stress og manglende stemme m.v. Det er livet bare for kort til! Det var svært at vende det om inde i hovedet… men jeg syntes det er lykkedes nu… nu ser det hele lyst ud og vi vælger at se alle de ting der går godt (og der er mange lige nu) Det giver at andet overskud syntes jeg! Jeg vil HELT klart følge med her inde – tak fordi du vil dele med os andre!

  1. Janni Post author

   Kære Tabitha. Hvor er jeg glad for at du har lyst til at læse med. Det er virkelig en gave, når man er i stand til at fokusere på de positive ting. Og bare skønt, når der er mange ting der går godt :-) Tak for kommentaren.

Skriv et svar