Kvalitetstid med og uden børn

CAM00045I dag holder vi alle fire en fridag, og Mads og jeg nyder vores børn helt ekstraordinært meget. Vi har nemlig været på tur til Lüneburg i Tyskland uden børn her i weekenden, og allerede på vej derned fredag fik vi forlænget turen, fordi vores bil gik i stykker. Vi blev kørt til en lille kystby i Nordtyskland og blev her stillet i udsigt, at vi først kunne få bilen med hjem tirsdag, selvom det var meningen, at vi skulle have været hjem søndag. På trods af det bøvl det medførte (lejebil, ekstra nætter samt utallige opkald til forsikring, hoteller, europcar og bedsteforældre) havde vi en dejlig weekend. Mandag gik vi dog mest rundt i Eckernförde, hvor vi var strandet og snakkede om og savnede vores børn, så da vi fik besked om, at bilen var klar, så vi kunne køre hjem allerede mandag aften, var vi helt klar og “fløj” hjem.

Sådan lidt voksentid og savn er lige, hvad der skal til for at sætte ekstra pris på at være sammen med vores skønne knægte igen.

Drengene har haft det supergodt hjemme med Mormor og Morfar. Aksels reaktion, da han opdagede, vi var hjemme tirsdag morgen, var at sige: “Farvel Mor”, for dermed at bede os om at smutte igen. Aksel er ikke ret god til overgange, så selvom han helt sikkert var glad for, at vi var hjemme, tog det lige et stykke tid at omstille sig fra at være sammen med Mormor og Morfar, og til at det var hverdag igen med Mor og Far. Sådan er det hver gang, han er blevet passet eller har været på weekend hjemmefra, så det har vi vænnet os til. Vi forventer ikke den store gensynsglæde fra hans side. Eskild blev mere glad for at se os, men også lidt forvirret over, at vi pludselig var der. Nu vil han helst være hos sin mor hele tiden. Han og jeg har heldigvis fri hele ugen, så der er god tid til at hygge.

Eckernförde var ikke det værste sted at strande

Eckernförde var ikke det værste sted at strande

Skriv et svar