Ny kompetence til CV’et

Tema: at være en offentlig familie

Gennem de sidste par år har jeg som projektleder på det livslange projekt “Aksels behov for hjælp og støtte” fundet ud af, at jeg er en dygtig projektleder. Jeg kan holde overblik over en hel kommunes organisering, jeg formår at trænge igennem selv de mest uigennemskuelige arbejdsgange og finde frem til de personer, der sidder med beslutningskompetencen. Og som en ekstra bonus har jeg lært en helt masse om love og paragraffer og er blevet ekspert i at argumentere og formidle på en måde så budskabet trænger igennem.

Hvis det ikke er værd at skrive på CV’et, så ved jeg ikke, hvad jeg skal skrive på. Ihvertfald er det den sværeste og mest udfordrende opgave, jeg endnu har mødt.

2 thoughts on “Ny kompetence til CV’et

Skriv et svar