Nyt år, nye mål

Nytåret (og jeg ved godt at alle andre for længst er ovre nytåret, men det går altså ikke så hurtigt her i barselsland) er for mig en god anledning til at reflektere lidt over Flikflakfamilie og hvilken retning bloggen skal bevæge sig i i 2015.

Flikflakfamilie har ikke budt på samme mængde indlæg i 2014 som i de foregående år. Det er der mange grunde til. Bl.a. mangel på overskud, fokus på andre sider af vores liv samt mangel på lyst til at formidle omkring Aksels handicap og andre handicapfamiliers udfordringer.

Aksels handicap fylder på den ene side rigtig meget i vores liv, og på den anden side er det blot noget, der efterhånden indgår i vores hverdag, uden at vi tænker nærmere over det. Jeg oplever ofte, at folk opfatter det sådan, at vi må have et meget hårdt liv, fordi det jeg formidler her, ofte er vores udfordringer på grund af Aksels handicap eller de små sejre, som kan virke som meget små fremskridt set fra en almindelig families synsvinkel. Det bliver jeg nogle gange lidt træt af, fordi det jeg formidler på Flikflakfamilie kun er en lille specifik del af vores liv. Derfor har jeg overvejet at begynde at formidle mere bredt om vores familie.

Billede fra familieliv i 2014 med to dejlige drenge og baby i maven

Billede fra familieliv i 2014 med to dejlige drenge og baby i maven

Men jeg har aldrig drømt om at have en blog, hvor jeg rapporterer fra vores familieliv. Tværtimod har jeg hele tiden ønsket at blogge ud fra det, som var Flikflakfamilies udgangspunkt; at formidle bredt omkring alle relevante emner for familier med handicappede børn med både mit og andres familieliv som inspiration. Derfor vil jeg i 2015 forsøge at finde tilbage til bloggens udgangspunkt, hvor færre indlæg handler om min egen familie, men hvor der i stedet gives plads til gæsteindlæg, interviews, inspiration og vidensdeling.

Jeg tror aldrig, jeg kommer op på samme mængde indlæg som i bloggens første par år, for det er et stort arbejde, som jeg ikke længere har tid til, men jeg satser på mere aktivitet end i 2014.

Og til det har jeg brug for inspiration fra jer, der læser med. Hvad vil I gerne læse om? Hvad savner I, og hvad vil I gerne have mere af? Og er der specifikke emner, I gerne vil have taget op?

Kom med jeres input i en kommentar herunder, i en mail eller på facebooksiden.

Skriv et svar