Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/flikflakfamilie.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nytårsforsæt | Flikflakfamilie

Nytårsforsæt

Jeg er egentlig ikke så meget til nytårsforsætter, for jeg synes sjældent, at det lykkes at gennemføre dem. Men der er alligevel et eller andet over nytåret og det at se tilbage på året der er gået og se frem mod et nyt og ubrugt år. Det er en anledning til at gøre en slags status.

2012 har været et travlt år. Sådan føles det ihvertfald lige nu, hvor vi har været igang med renovering hele efteråret, samtidig med at jeg er tilbage på arbejde efter barsel, og Mads også er startet nyt job.

Det har været svært at få tid og overskud til at slå til, så mit håb for 2013 er at få mere overskud ind i hverdagen. Jeg ved ikke endnu, hvad der skal til for at få det overskud, der gør, at jeg kan nyde hverdagen noget mere uden hele tiden at føle, at jeg er bagefter med  arbejdet, familielivet og alt det praktiske herhjemme. Men det er det, jeg drømmer om at finde ud af i løbet af 2013.

Godt nytår

 

5 thoughts on “Nytårsforsæt

 1. Signe

  Dejligt indlæg. Jeg har det meget som dig og vil så gerne finde det der giver overskud.
  Her hjemme har vi rengøringshjælp til det praktiske. Vi forsøger at lægge så meget som muligt i faste rammer, aftensmad, hvem aflevere og henter hvilke børn, hvornår er vi hjemme, osv. Hvad kan vi mere gøre?
  Godt nytår
  Signe

 2. Ingeborg

  at løbetræne giver mig overskud. Men min bror har vist mig hvordan online-supermarkeder og tilhørende iphoneapps så man kan handle ind i toget eller bussen på vej hjem fra arbejde, har givet dem meget overskud (de bor så også på 4. sal og jeg har 500 m til en fakta der lukker kl 21, men alligevel… man bruger jo tid – dyrebar tid – i det supermarked)

 3. Janni Post author

  Kære begge to. Tak for de gode input til at skabe overskud med. Jeg vil forsøge lige af hvert i løbet af året. Bl.a. også nogle af de ting i skriver om.

 4. Pingback: Om overskud og snyd | flikflakfamilie

 5. Pingback: Farvel til 2013 og goddag til 2014 | flikflakfamilie

Skriv et svar