Overrumplet af hverdagen

Det er for alvor hverdag her igen. Jeg har haft brug for at minde mig selv om, at jeg ikke for alvor har lyst til at være hjemmegående. I sidste uge var Eskild syg hele ugen. Og i dag var det hans dagplejers tur. Hvorfor sker dette her lige, når jeg er startet på arbejde igen, og ikke mens jeg var hjemme? Det er lige præcis sådan noget, der gør, at hverdagen kan føles uoverskuelig med splittelsen mellem at skulle passe sit arbejde og tage sig af sine børn.

Til gengæld nyder jeg faktisk at være tilbage på pinden igen. Jeg har helt klart ny energi til mit arbejde, selvom det tydeligt mærkes og ses på vores hjem, at der ikke er nogen, der rydder op og vasker tøj i løbet af dagen. Heldigvis er dagene lange, drengene er søde og min weekend starter i morgen kl. 17.

Skriv et svar