Rekorder slået i denne uge

  • Vi har i dag haft den korteste tur i Zoo nogensinde. 35 minutter holdt vi ud. Aksel brokkede sig fra det øjeblik vi sagde, at vi skulle i Zoo og til vi igen sad i bilen på vej hjem. Eskild kunne godt have brugt meget mere tid, og var ked af, at han ikke kom i tropehuset og så fisk. Men Aksel havde bare ikke lysten og overskuddet i dag. Til gengæld har begge drenge leget og hygget i haven i halvanden time. Men det vil vist være på sin plads med en ny zoo-tur til Eskild med én forælder snarest muligt.
  • I løbet af ugen har Aksel flere gange tisset 3-4 gange på toilettet i løbet af en dag. Han er stadig meget langt fra at være renlig, men det går den rigtige vej. Måske han når det inden han fylder 6 år! Jeg jubler ihvertfald over fremgangen, på trods af at nogle dage også bringer store tilbageskridt og meget vasketøj!

 

3 thoughts on “Rekorder slået i denne uge

  1. Camilla

    Har prøvet det… 500 kr fattigere og hylende børn. 4 år inden han fik diagnosen… Jeg kan ikke finde denne blog på facebook?

    1. flikflakfamilie

      Heldigvis har vi årskort, så vi tænker ikke så meget over prisen. Jeg har faktisk ikke en facebookgruppe til bloggen, men det kommer snart.

Skriv et svar