Tre børn

Jeg skylder vist en opdatering på mit seneste indlæg om familieforøgelsen.

Asta2

Og her er hun så. Vores fine lillesøster Asta, som er 14 dage gammel i dag. Jeg har holdt lidt igen med opdateringen, fordi det inde i mit hoved var meningen, at nyheden skulle ud med et idyllisk billede af alle mine tre skønne unger. Men det er åbenbart ikke lige sådan virkeligheden ser ud i denne familie. Så disse billeder er hvad jeg har indtil videre…

trebørn1

Asta er den skønneste lille pige, som sover en stor del af tiden og ellers spiser og skider, som spædbørn jo gør. Som tredje barn må hun indgå i familiens rutiner, og der er heldigvis mange ting som er nemmere, når man har prøvet det to gange før.

Eskild har reageret mindre end forventet og er glad for Asta. Han vil gerne hjælpe med at skifte ble på hende og har stillet mange spørgsmål. Han reagerer dog ved at lave lidt ekstra ballade og vil have mor til at gøre alting (hvilket iøvrigt ikke er noget nyt).

Aksel har reageret med at ignorere Asta så meget som muligt – undtagen når hun græder. Det har han svært ved at klare, og det har endda taget skridtet længere, så alle udråb fra Eskild nu også går ham på. Ellers virker han nærmest lidt bange for hende og går helst en bue uden om hende og afviser ethvert forsøg på at få ham til at interessere sig for hende. Men det er samme reaktion, som han havde da han blev storebror til Eskild for tre år siden, så vi regner med, at det tager et par måneder, og så har han vænnet sig til den nye situation. Interessen for hende, regner vi dog først med, kommer senere.

trebørn2

Men alt i alt så nyder vi at være en familie på fem med alt det kaos der følger med, og i morgen starter den nye hverdag for alvor, når Mads starter på arbejde igen efter barsel. Det bliver dog en blid start med en fredag :-)

Skriv et svar