Vidensbank om autisme og ADHD

I dag vil jeg introducere jer til en sej kvinde. Anne Skov Jensen. Det er først for nylig jeg er blevet opmærksom på Anne, fordi hun har sendt mig en bog (som jeg vender tilbage til om kort tid), som hun har oversat.

Uden at kende Anne personligt, så ved jeg bare, at hun er en særlig kvinde, der er god at kende til, hvis man vil have viden om autisme og ADHD. Anne har selv Aspergers syndrom og ADHD og nævner selv på sin hjemmeside, at diagnoserne måske er hendes særinteresse. Og nu har hun startet en vidensbank, hvis formål er at samle viden om autisme og ADHD. Hun skriver på siden:

Overlevelsesguiden ønsker med sin vidensbank at etablere et samlingssted for viden om autisme og ADHD samt beslægtede tilstande. Målet er at stille et overskueligt, let tilgængeligt og gratis værktøj til rådighed. Jeg har forsøgt at udforme designet enkelt og brugervenligt uden en masse forstyrrende elementer. Under de tre hovedemner (Autisme, ADHD og Andet) er yderligere undergrupper, som man kan gå på opdagelse i. For langt de fleste emners vedkommende findes der både dansk og udenlandsk information.

Kig ind på Overlevelsesguidens vidensbank og få ideer, links og andet godt, og følg med på Vidensbankens facebookside, så du også får at vide, når der er nyt.

Vandret_logo

Skriv et svar