Vil du fortælle om dit familieliv?

Da jeg startede bloggen, lavede jeg et portræt af Aksel, for at give jer læsere en ide om, hvordan min skønne søn er. Jeg lavede portrættet både for at forklare om hans handicap, men også for at vise at han er meget mere end sin diagnose. Det gjorde mig faktisk rigtig glad at lave portrættet, fordi ofte fylder hans handicap så meget, at jeg næsten glemmer alt det han også er. Det er vigtigt at se ham (og alle andre handicappede) som mere end blot en diagnose.

Jeg kunne godt tænke mig at få portrætter af andre handicappede børn her på bloggen. Både for at skabe viden og forståelse for forskellige handicaps og for at inspirere til at huske at se hele barnet og ikke blot handicappet. Så hvis du har lyst til at få et portræt af dit barn på bloggen, må du meget gerne kontakte mig. Du kan selv lave et portræt, eller vi kan lave det sammen.

Hvis det er noget for dig (og dit barn), så send mig en mail på: flikflakfamilie@gmail.com.

Hvis du har ideer til emner, der kunne være interessante at tage op på bloggen, må du også meget gerne kontakte mig. Også hvis du selv har lyst til at skrive et indlæg om din familie eller et indlæg om noget andet, der er relevant for familier med handicappede børn.

Jeg drømmer nemlig om, at der på flikflakfamilie.dk skal være plads og rum til at mange forskellige kan byde ind med inspiration fra deres familie.

Jeg håber at høre fra dig.

4 thoughts on “Vil du fortælle om dit familieliv?

 1. Ingeborg

  Godt initiativ. Jeg er nok ikke helt parat til at stille hende frem endnu, vi skal lige vænne os til diagnosen, men du er meget velkommen til at kigge med på vores (private) blog. Jeg øver mig i at skrive mere om autisme og alt det svære, men det er åbenbart et lille spring for mig. Men der er masser af billeder af vores guldklump.

 2. Janni Post author

  Hej Ingeborg. Jeg fortstår godt dine tanker. Jeg brugte lang tid på at overveje, hvad og hvor meget jeg ville fortælle om Aksel og vores liv, inden jeg startede bloggen. Det føltes som lidt af et spring. Til gengæld vil jeg sige, at jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på portrættet af Aksel (som har gjort mig glad og stolt), og jeg tror også, det har været med til at få personer i vores netværk til bedre at forstå, hvad hans problemer egentlig består i. Mange har et billede af hvad autisme er, men virkeligheden er jo, at børn med autisme er meget forskellige og kan have meget forskellige problemstillinger.
  Jeg vil rigtig gerne kigge med på jeres blog, men det ser ud til at jeg først skal have tilladelse? :-)

 3. Ingeborg

  Jeg har forsøgt at give dig adgang, men jeg synes ikke rigtig det virker. Jeg overvejer at åbne min blog op, skal lige have kigget gamle billeder igennem, som er for private (fødsler og den slags)

 4. Janni Post author

  Ingeborg: Jeg kan ihvertfald stadig ikke komme ind på din blog. Jeg håber det kan lade sig gøre på et tidspunkt – enten fordi jeg får adgang eller fordi du åbner den :-)

Skriv et svar