What a week!

Og så skal jeg ellers love for, at overskuddet kom på prøve herhjemme. Aksel har været syg i næsten en uge. Han startede ud med opkast i et døgn og herefter feber og udslæt i og omkring munden, så han ikke ville spise og var meget træt og pylret.

Det er op ad bakke, når Aksel er syg. Han forstår det ikke og reagerer meget voldsomt på f.eks. kvalme og at have ondt. Vi kan ikke forklare ham, hvad det er, og hvorfor han skal samarbejde, f.eks. i forhold til at få salve på sin mund. Han løber bare råbende og skrigende rundt, når ikke han ligger stille og klynker. Den stakkel.

Samtidig er Eskild i gæstepleje, fordi hans dagplejer holder ferie, og det er han ikke helt tryg ved. Så han er også ekstra pylret og morsyg. Begge drenge hænger derfor på mig både dag og nat, så søvn har været en by i Rusland i denne uge.

Vi priser os lykkelige for farmor, der har ydet pasning i starten af ugen, mens vi har været på arbejde. Og for at det ikke skal være løgn, så er Mads lige nu på vej ned for at aflevere Aksel til farmor igen, så han kan holde weekend dernede. Han er rask nu, og det har været planlagt længe, og vi er alle sammen så trætte, at det bliver rart med en weekend med kun ét barn, mens vi ved, at Aksel bliver forkælet, hvor han er.

Jeg gearer lige nu ned til weekenden sammen med Eskild i sofaen til tegnefilm, mens jeg krydser fingre for, at Aksels sygdom ikke er starten på et efterår som sidste år, hvor drengene var syge på skift i månedsvis.

Skriv et svar